Ett tag sen.

Jag har inte skrivit här på ett tag, det är för att det är lite lugnare här just nu. Hästarna är i gång men det är mest lösgörande arbete och gymnastikhoppning. Det har kommit lite nya hästar vilket är roligt.
Det blir inte tävling försen 19 januari.
I dag var jag och träna för Christian i dressyr vilket var länge sen men väldigt roligt och givande.
 

Loppan

I dag hoppade jag Loppan för första gången i ridhuset, han är så duktig. Vi hoppade en bana på 70 cm vilket vi aldrig gjort innan och han bara gör det som inget ting. En trevligare 3-årig hingst får man nog leta efter:).
 
Men så har vi ju mitt sto Zelda som är mindre trevlig hon beter sig som en hingst och gör allt för att få av mig de första fem minuterna. När jag väl kunde börja rida henne och skulle hoppa lite då blev det en fajt igen. Efter att ha vunnit även den fajten hoppade hon väldigt bra.
 
Det känns lite sådär att min tre-åring har gått om min ena fyra åring i utbildning:/.

Snöigt och kalt!

Nu har vintern kommit på riktigt. Det finns både för och nackdelar med det. Det som är bra är att man slipper de leriga hagarna och hästarna är rena när man tar in dem:).  Det finns rätt många fler nackdelar t. ex man fryser, vattnet fryser man kan inte rida ur för det är halt och hästarna får styltor. En nakdel till är ju ridbanan min ser ut så här just nu
då är det skönt att ha sitt ridhus:)

RSS 2.0