Helgens bravader!

I lördags debuterade Loppan på tävlingsbanan. Han hoppade sju hinder av åtta:) Hinderna var igentligen inte problemet men att koncentrera sig på att hoppa samtidigt som man ska hålla koll på alla andra hästar var lite svårt.
 
Santos hade åtta fel i 1.10 var lite tråkig i början av banan men var riktigt fin i slutet. Bonnen Var super fin i 1.20 tyvärr gick det inte så bra på framhoppningen till 1.30 så inne på banan var han alldeles för stressad för att göra ett bra resultat.
 
I torsdes gjorde vi vid tänderna på Charlie, Castello och Peron alla tre hade lite att fixa, det ska bli spännande när jag kan börja rida de med vanligt bett igen om man känner skillnad.
 
Vally mitt sto som är dräkrigt har inte långt kvar, Skulle vilja att hon vänta någon vecka till men tror inte det är så många dagar kvar.
 
Till helgen blir det Perstorp, Duffy och Erbina ska debutera 1.10. Peron och Santos ska gå 1.10 och 1.20. Zakopane, Bon lou ska gå 1.20 och 130. Allaippa har också kommet i gång så hon ska gå en 1.10.
 
 

Tävling!

Det var Kullabyggden i helgen och jag hade med ett gäng hästar, alla skötte sig bra och känns bra för tillfället.
Cassie har jag varit hos Jeppsson med och hon var väldigt sne, ska börja hoppa henne nästa vecka ska bli spännande och se om där är någon skillnad.
 
Zelda min 5-åring som jag haft lite problem med börjar bli jätte fin:).
I morgon och lördag ska jag i till Hfrk och tävla Malle och Zack det ska bli roligt.
 
På tisdag blir det Kg träning med Loppan, min 4- åriga hingst ska bli kul att se vad han tycker om honom.

RSS 2.0