Gamla bilder

Tittade på gamla bilder på hästarna och hittade några fina bilder på Vally som är dräktig. Tyckte det kunde vara kul att visa hur hon ser ut när hon är i trimm:)

Hoppning på schemat!

I dag blev näst intill alla hästar hoppade, de skötte sig väldigt fint och känns som att de är i bra form till Åstorp som börjar närma sig.
Julia och Frida var här och hjälpte mig både med stall och rida fram hästar, är väldigt tacksam för hjälpen man hinner med så mycket mer om man är några stycken.
 
På tisdag ska jag på äterbesök med Charley till Jeppsson, han känns väldigt bra nu hoppas han tycker detsamma. Har även bokat tid till Cassie får vi se om han hittar något på henne.

Börjar komma i gång!

I dag för andra dagen i rad är alla hästarna ridna, så nu känns det som att man kommit i gång på riktigt. Jag har även anmält till tre tävlingar. Det blir Åstorp 18-19 jan, kullabygden i början på februari och därefter helsingborg. Jag känner mig väldigt taggad och hoppas att hästarna känner det samma:).
 
Min tre åring Mailinda Sherri har ju blivit 4 så han ska ut och debutera på tävlings banorna, vilket ska bli spännande.
Sen tog jag ju hem två tyska hästar en som jag redan tävlat 1.30 med och paceringar på och en som hade en lös ben bit som vi n u tagit bort. Han ska få debutera här i Sverige i Åstorp en 1.10 är tanken.
 
Nu till helgen tänkte vi bygga upp en riktig bana och hoppa alla hästarna som man ser lite var vi står det kan var bra innan man ger sig ut på tävlingsbanan igen.
 
Vally mitt sto som är dräktigt ska föla i slutet på mars har blivit vädigt stor så det går inte att missa att hon är dräktig.
 
 

RSS 2.0