Vilken helg!

I helgen har vi varit i Karlshamn. Hästarna var väldigt fina, Tusse gick 1.20,1.25 och 1.30 hade ett ner i varje så himla typiskt men han hoppade super. Bon lou hoppade samma var lite stressad av att bo borta hade ett ner i första, två ner i andra sen i 1.30 i dag hade han ett litet pet och kändes väldigt fin:). Lurton var placerad i första och i andra bytte vi bakbensskydd vilket jag inte skulle ha gjort för det blev tre nedslag. I dag gick det mycket bättre vi bytte tillbaks igen till de gamla skydden och fick en placering;)
Zack är min bästa häst för tillfället att man kan tycka om en häst så mycket. 1.30 blev det en pacering. I 1.45 och 1.50 var vi trea i båda. Riktigt rolig helg nu är det hem och trimma hästarna känns alltid lite roligare när man fått lite bra resultat på tävlingarna.

Hästarna fina i helgen

Jag var i Kulla i går med Loppan min 4-åring han hade visserligen två nedslag, men har utvecklats jätte mycket och hoppar väldigt bra. Red även. Amandas häst Sparkling gick sin första riktiga tävling 1m och hade 4 fel var också super fin. Alalippa gick 1.10 och blev tvåa hon har verkligen börjat ändra sig och hoppar mycket bättre.
I dag var det Osby även här skötte sig hästarna väldigt bra. Bon lou har verkligen spottat upp sig och hade ett oturligt nedslag i 1.30. Zack var väldigt fin som han oftast är:) blev fyra i 1.40. Nu i vecka är det omladdning till Karlshamn till helgen.

Hemma igen

Borta bra men hemma bäst. De som blev gladast att vi kom hem var nog hundarna och tjejerna som bott här;). Det har varit ful rulle denna vecka. Alla hästar är genomridna och hoppade känns väldigt fina alla. Varenda kväll har jag haft träningar vilket är roligt och eleverna blir bara bättre och bättre. 3 november tänkte vi ha en lite ban-hopnnings träning ska bli spännande att se om vi lyckas organisera detta:).

länge sen

 
Kanske får ta upp skrivandet igen. Är just nu i Spanien och laddar batterierna, kommer hem på söndag. Känner mig jätte taggad inför höst och vinter säsongen. Tycker alla hästar har hittat formen och fått jätte mycket hjälp och mycket träningstips av Christer Ericsson.                   Helgen efter vi kommer hem blir det kulla med loppan, alalippa och aragon, söndagen blir det zack bonnen, lurton och tusse. På måndag kommer en ny tjej att vara hos mig hon kommer i från arbetsförmedlingen ska bli spännande hoppas vi trivs ihop för det skulle underlätta mycket med lite mer hjälp:)

RSS 2.0